skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Kvalitativa robotgräsklippare knivar

Knivarnas kvalitet vi tillhandahåller för robotgräsklippare är utmärkt. Eftersom kvaliteten på robotgräsklippare är viktig för oss. En robotgräsklippare stöter ibland på ett hinder i gräset. Då finns det en chans att en av knivarna går av. Detta förhindras lätt genom att köpa bra knivar av hög kvalitet. Men också genom att inte fixera knivarna för hårt.

Kvalitativa robotgräsklippare knivar

Bladen vi levererar är polerade på båda sidor och är vassa som rakhyvlar. Robotmaaier-mesjes.nl och teamet här är mycket noga med test och vi har gjort sådana med alla typer av blad som levereras. Vi vågar säga att knivarna utför ett utmärkt jobb på en automatisk gräsklippare, samt att de är lätta att fästa och ta bort så att knivarna roterar för snabbt.

Säkra och ändå skarpa

Samtidigt som säkerhet självklart är oerhört viktigt, måste bladen naturligtvis också fungera bra. Så en kombination av de två är vårt mål. Lyckligtvis har vi det i våra produkter. Som tidigare nämnts levereras bladen vässade på två sidor. Detta gör dem mycket enklare att fästa men agerar också skarpare under klippning. De håller samtidigt längre än ensidiga blad.

Vi rekommenderar alltid att byta blad med handskar för att förebygga olyckor. Vi rekommenderar också att du håller skivorna separata under byte, så att inget blir felplacerat.