skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Du behöver inte oroa dig för en robotgräsklippare

Robotgräsklippare är extremt användbara och gör livet lite lättare. Naturligtvis måste knivarna bytas ut emellanåt, men så är det med mycket! Faktum är dock att du kan göra detta själv! Beställ bladen online och nästa arbetsdag de är i din brevlåda. Det kan inte vara mer bekvämt. Även returer sker utan problem.

Robotgräsklippare

Första gångerna kommer det ändå ta lite tid att vänja sig. När måste du byta ut dessa blad och hur gör du det exakt? Men vi talar av erfarenhet: det här är lättare än det kan tyckas. I genomsnitt måste bladet bytas ut varannan till var tredje månad. Det innebär att detta måste ske ungefär 3 gånger om året. Men det är snabbare än på en gammaldags gräsklippare och det kräver mindre ansträngning.

Byt ut själv

Det finns alla typer av tjänster för detta, men vi rekommenderar att du gör det själv. Det är väldigt lätt och det enda du behöver är en Phillips skruvmejsel. Knivarna och skruvarna levereras av oss, så det handlar bara om att ta bort de gamla bladen och sätta på de nya. Det enda du måste se upp med är att knivarna inte placeras för snävt, men annars är det lätt.