skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Titan knivar för Husqvarna Automower, Worx landroid och Gardena robotgräsklippare

Kompletta titan knivar för Husqvarna Automower, Worx Landroid och Gardena robotgräsklippare

Vi har något nytt för dig: blad helt i titan. Dessa blad är ännu tåligare, så de håller längre. Faktum är att vi också använder dem själva. Men eftersom de var svåra att beställa bestämde vi oss för att ordna det själva. På det här sättet kan du också uppskatta blad som är ännu skarpare. Dessutom har dessa blad kvar skärpan längre eftersom titan är mindre känslig då maskinen stöter på hinder. Vi har dessa titanblad för Husqvarna, Worx Landroid och Gardena robotgräsklippare.

Skillnad mellan stål- och titanrobotgräsklippare

Vi förstår att det ibland är svårt. Varför ska du köpa titanknivar? Varför gör vi det? Och vilka fördelar måste de ha för att motivera köp av den här tåligare varianten?

Det är faktiskt ganska enkelt: tåligare knivar innebär mindre chans att dessa knivar bryts. Det betyder att knivarna inte går sönder snabbt så att bitarna hamnar på gräset. Samtidigt skulle det innebära att robotgräsklipparen inte längre skär proportionellt, den klipper istället ojämnt och det i sin tur leder till att klipparens blads bryts ännu mer.

Ett mer direkt resultat är att gräsmattan inte längre klipps ordentligt eftersom det saknas bitar på knivarna. En del av ett brutet blad kan också hamna i själva gräsklipparen, vilket givetvis nästan är omedelbart skadligt för maskinen. Lyckligtvis kan det lätt förhindras med titanknivar. Men också genom att byta bladen i tid.

Säkrare blad med titan

Säkerhet kommer alltid först för oss, tillsammans med den bekvämlighet som en robotgräsklippare levererar. Om de knäckta delarna av en kniv landar på gräsmattan är de svåra att hitta. Att gå barfota på gräsmattan är då en ständig fara eftersom brutna delar av knivar är ännu skarpare än hela knivar. Det är därför vi rekommenderar att du alltid använder de bättre kvalitetsklingorna och att du även byter bladen i tid. På så sätt håller du din gräsklippare och gräsmatta snygg och säker.