Begränsningskabel extra stark för Husqvarna - 3,4 mm - 150 meter

Begränsningskabel extra stark för Husqvarna - 3,4 mm - 150 meter

Finns i lager - skickas samma arbetsdag!

Begränsningskabel extra stark för Husqvarna - 3,4 mm - 150 meter är en begränsningskabel med en tjocklek på 3,4 mm. Det gör tråden extra stark och mindre benägen att gå sönder. Eftersom tråden är tjockare förblir signalen också starkare över längre avstånd, så det blir mindre signalförlust.

Minimera gnagskador med vår fiskoljefria begränsningskabel och förhindra dessutom slitage tack vare dess UV- och fuktresistenta beläggning.

Radera

Fri frakt på alla beställningar i NL

  • Beställd före 16:00 = skickas idag
  • Utmärkt kundservice för all hjälp efteråt.

Webbutikens kvalitetsstämpel

Beskrivning

Begränsningskabel extra stark för Husqvarna - 3,4 mm - 150 meter

Normal begränsningskabel har en tjocklek på 2,7 mm. Avgränsningstråden extra stark för Husqvarna - 3,4 mm - 150 meter har en tjocklek på 3,4 mm. Den här tråden är alltså tjockare men också mer solid. Eftersom denna tråd är extra stark är den mindre känslig för skador och signalförlusten blir mindre. Särskilt på längre avstånd eller större gräsmattor är detta ofta ett problem med den vanliga begränsningstråden. Denna extra starka begränsningskabel kan användas för samma robotgräsklippare som även använder 2,7 mm kabel.

Fiskoljefri begränsningskabel med UV- och fuktbeständig beläggning

När kablar innehåller fiskolja drar de till sig skadedjur. Vi rekommenderar därför att du använder en kabel som är fri från fiskolja. Det är också viktigt att begränsningskabel har en UV- och fuktbeständig beläggning. Om en kabel inte har en UV- och fuktbeständig beläggning kommer den att torka ut med tiden. Därmed torkar isoleringen ut och begränsningskabeln blir så småningom permanent skadad. Detta leder till att din begränsningskabel slutar fungera med tiden, vilket resulterar i signalförlust. Våra begränsningskablar är därför fria från fiskolja och har en UV- och fuktbeständig beläggning.

Reparation av begränsningskabel

Har din begränsningskabel gått av? Då kan du reparera den med hjälp av skarvklämmor. Du kan göra detta med både tjock och tunn begränsningskabel. Över små avstånd, t.ex. ett kort trådbrott, spelar detta ingen roll. Om du ska justera längre bitar i begränsningstråden och du använder den extra starka begränsningstråden rekommenderar vi att du också reparerar den med extra stark begränsningstråd.

Finns i olika längder

3,4 mm begränsningskabel extra stark är fortfarande tillgänglig i 3 andra längder, nämligen

Säkring av den yttre avspärrningen

Precis som med den vanliga begränsningskabeln kan du även fästa denna begränsningskabel med de signalkabelhållare och skarvklämmor som finns för detta ändamål. Signalkabelhållare är de pinnar som du använder för att fästa tråden i marken. Kabelanslutningarna används för att reparera kabeln eller för att ansluta nya delar i klippområdet. Du kan enkelt beställa dessa signalkabelhållare och skarvklämmor tillsammans med själva begränsningskabeln.

Ytterligare information

Tjocklek

3,4 mm

Längd

150 meter

Lämplig för

Husqvarna