Robomow knivar för TC-modeller - 1 knivar

47.95 Inkl. moms

Robomow knivar för TC-modeller - 1 knivar

47.95 Inkl. moms

Finns i lager - skickas samma arbetsdag!

Med ett Robomow knivar för TC-modeller - 1 knivar, byter du enkelt ut ditt gamla klipparblad mot ett nytt och vasst. Om du använder en gammal och slö kniv när du klipper kan du skada gräsmattan genom att grässtrån fastnar bakom kniven. Kontrollera regelbundet knivens status. Ett vasst knivar ger dig de bästa klippresultaten.

Fri frakt på alla beställningar i NL

  • Beställd före 16:00 = skickas idag
  • Utmärkt kundservice för all hjälp efteråt.

Webbutikens kvalitetsstämpel

Beskrivning

Robomow knivar för TC-modeller - 1 knivar

Robotgräsklipparna Robomow TC använder 1 roterande knivar med 3 sporrar med skäreggar. Beroende på hur gräsmattan används, hur stor den är och i vilket skick den är, bör detta knivar bytas ut en gång per säsong. Ditt knivar kan behöva bytas ut tidigare. Detta beror på att bladet kan skadas om du har mycket kvistar eller stenar på gräsmattan. Detta skadar bladet och minskar klippkvaliteten. Håll därför gräsmattan fri från sådana hinder så mycket som möjligt för att bibehålla det bästa klippresultatet. Med ett Robomow knivar för TC-modeller - 1 knivar byter du enkelt ut ditt gamla klippblad mot ett nytt och vasst. Förutom knivar för TC-modeller har vi även andra Robomow knivar.

Underhåll av Robomow TC-modeller

Precis som många andra produkter behöver robotgräsklipparen regelbundet underhåll. Gräsklipp kan samlas under robotgräsklipparen, men även basstationen kan bli igensatt av smuts, vilket minskar robotgräsklipparens prestanda. Vi rekommenderar därför att du stänger av robotgräsklipparen en gång i månaden och rengör den underifrån. Se till att stänga av robotgräsklipparen vid denna tidpunkt för att undvika olyckor. Avlägsna gräsklipp och annat skräp och kontrollera knivens status. Om bladet är skadat rekommenderar vi att du byter ut det. Det är också klokt att rengöra basstationen på Robomow. Om smuts och lera samlas här kommer Robomow inte att kunna komma in i stationen ordentligt.

Lämplig för:

  • Robomow TC 150
  • Robomow TC 300
  • Robomow TC 500

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Det är därför vi gör vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi ser till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag så kommer den hem till dig redan nästa arbetsdag.

Ytterligare information

Antal

1 kniv

Lämplig för

Robomow

Typ av robotgräsklippare

Robomow TC 150, Robomow TC 300, Robomow TC 500