skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

7 anledningar varför blad på robotgräsklippare behöver bytas ut

Varför ska Robotgräsklippare knivar bytas ut?

Bra fråga! Det är en som vi ofta har fått. Därför förklarar vi det här i detalj. Det är viktigt att byta bladen i tid. Ja, men varför? Tja, för att de har blivit något trubbiga. Det kan få stora konsekvenser. Vi förklara detta kortfattat och lättföreståligt.

Lees Meer

Titan knivar för Husqvarna Automower, Worx landroid och Gardena robotgräsklippare

Kompletta titan knivar för Husqvarna Automower, Worx Landroid och Gardena robotgräsklippare

Vi har något nytt för dig: blad helt i titan. Dessa blad är ännu tåligare, så de håller längre. Faktum är att vi också använder dem själva. Men eftersom de var svåra att beställa bestämde vi oss för att ordna det själva. På det här sättet kan du också uppskatta blad som är ännu skarpare. Dessutom har dessa blad kvar skärpan längre eftersom titan är mindre känslig då maskinen stöter på hinder. Vi har dessa titanblad för Husqvarna, Worx Landroid och Gardena robotgräsklippare.

Lees Meer

Du behöver inte oroa dig för en robotgräsklippare

Robotgräsklippare är extremt användbara och gör livet lite lättare. Naturligtvis måste knivarna bytas ut emellanåt, men så är det med mycket! Faktum är dock att du kan göra detta själv! Beställ bladen online och nästa arbetsdag de är i din brevlåda. Det kan inte vara mer bekvämt. Även returer sker utan problem.

Lees Meer

Byte av blad till robotgräsklippare

Verkar det som att din robotgräsklippare är trasig, eftersom resultatet inte är lika bra som tidigare? Detta är ofta fallet då knivarna måste bytas ut. Med tiden kommer du att märka att gräset klipps något mindre jämnt av din automatiska gräsklippare. Det här är inget exceptionellt och innebär att knivarna på din robotgräsklippare måste bytas ut. Men det jobbet utförs lyckligtvis snabbt.

Lees Meer

Kvalitativa robotgräsklippare knivar

Knivarnas kvalitet vi tillhandahåller för robotgräsklippare är utmärkt. Eftersom kvaliteten på robotgräsklippare är viktig för oss. En robotgräsklippare stöter ibland på ett hinder i gräset. Då finns det en chans att en av knivarna går av. Detta förhindras lätt genom att köpa bra knivar av hög kvalitet. Men också genom att inte fixera knivarna för hårt.

Lees Meer

Underhåll av robotgräsklippare

En robotgräsklippare ger all tänkbar bekvämlighet, men den sådan bekvämlighet skall också bibehållas. Det största “underhåller” är knivarna som behöver ersättas en gång varannan månad. Bladen är naturligtvis mer mottagliga för slitage eftersom de används i stor utsträckning. Hur underhåller man robotgräsklipparen exakt? Vi förklarar det här.

 

Lees Meer