skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

FAQ

Faq

Kortfattat, inte så mycket. Vi använder endast den information vi begär in från dig, till exempel adress, för att kunna skicka produkterna till dig. Inget mer. Vad gäller detta håller vi allt enkelt.
Returer är naturligtvis inga problem, det är möjligt inom 14 dagar efter inköp av din produkt. Förutsatt att paketet är obrutet och produkten inte använts, får du tillbaka hela inköpsbeloppet inom 5 arbetsdagar. Om du väljer att byta robotgräsklipparblad mot annan storlek eller typ, då skickar vi de nya bladen omedelbart när de gamla är mottagna. Returer måste alltid anmälas i förväg via info@robotmaaier-mesjes.nl, ange alltid ordernummer och anledningen till retur. Vi står endast för våra egna fraktkostnader. Inte fraktkostnader för returer. Om orsaken till retur är på grund av något vi orsakat kommer vi naturligtvis också att betala fraktkostnaderna för returen.
I vårt sortiment har vi blad som är lämpliga för följande märken: Belrobotics, Gardena, Honda Miimo, Husqvarna och Worx. Om du vill ha ett bra förslag angående andra varumärken som du använder kan vi naturligtvis höra av oss om det.
Nej, tyvärr inte. Angående detta vill vi hänvisa dig till andra i branschen som har en bredare expertis om detta. Vi hjälper dig gärna med bladen så att du bekvämt får hem dem.
Det finns faktiskt viss skillnad mellan blad och olika märken, men Gardena, Husqvarna och WorxLandroid är universalblad och därför exakt samma. Det gör allt bara lite enklare.
Kul att du frågar. Vi tar hand om dessa, eftersom vi tror att du inte vill behöva tänka på dem alls. Tanken med att köpa en gräsklippare som snurrar av sig själv var just att ha färre bekymmer.
Vi skickar vanligtvis våra produkter med vanlig post vilket innebär att det ofta tar mellan 2 till 4 dagar innan de når hem, förutsatt att du har beställt och betalat för dina utvalda produkter innan 16:00. Samtidigt behöver du inte vara hemma och vänta på ett paket eftersom det passar i en vanlig brevlådan.