skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Om oss

OM ROBOTGRASKLIPPARE-KNIVAR.SE

Vi på robotmaaier-mesjes.nl har gjort vårt bästa under lång tid för att göra underhållet av robotgräsklippare så enkelt som möjligt. Av erfarenhet märkte vi hur svårt det kan vara att hitta rätt knivar för en automatisk gräsklippare. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att köpa bra blad för din robotgräsklippare.

Vi levererar blad för bland annat Gardena, Husqvarna, Belrobotics, WorxLandroid, Honda Miimo och Bosch. Vi sätter service och bekvämlighet högst, så om du har en fråga eller vill veta mer om det, är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper gärna dig med råd om blad för robotgräsklippare. Allt vi har på hemsidan ingår i vårt standardutbud och finns i vårt eget lager i Nederländerna.

Underhåll

Vi levererar våra produkter i både Nederländerna och Belgien. Vår teori är att det redan är svårt att ha rätt blad hemma. Dessutom måste dessa blad också bytas ut. Även om detta bara är ett snabbt utfört jobb är det återigen ett moment av underhåll på din robotgräsklippare. Hela idén med dessa robotgräsklippare är att du inte skall behöva tänka särskilt mycket och ända ha en perfekt gräsmatta. Det är därför vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig, att din robotgräsklippare kan skötas så enkelt det går och du har så få bekymmer som möjligt. Av denna anledning tar vi inte ut några fraktkostnader och vi ser till att de läggs på posten så fort som möjligt.

Vår adress

För frågor och råd kan du kontakta vår kundtjänst vardagar 08:00-18:00 eller så kan du lämna ett meddelande och vi svarar dig så fort som möjligt.

Robotmaaier-mesjes.nl (del av VDR-IT BV)
Protonenlaan 4B (Industrieterrein Loopkant)
5405 NE Uden
K.v.K. 67529623
BTW NL857053759B01

E-post:     info@robotmaaier-mesjes.nl
Telefon:     +31 85-7825578