skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Returer

Returer

Retur av knivar är naturligtvis inga problem, det kan göras inom 14 dagar efter inköp av din produkt.
Produkten kan endast returneras oanvänd och, om möjligt, i originalförpackningen.
Du har 14 dagar från tidpunkten för returmeddelandet för att returnera produkten. Du kommer att få hela inköpsbeloppet inom 5 arbetsdagar.
För retur av ordern återgår returkostnaden till för ditt konto.

Om du väljer att byta robotbladen till annan storlek eller typ, skickar vi de nya bladen omedelbart när de gamla är mottagna. På så sätt hoppas vi att du kommer att få rätt typ till robotgräsklippare i ditt hem. Om det finns extra kostnader, kommer vi att kontakta dig först. Detta gäller naturligtvis också för en omvänd situation. Så om du behöver en annan produkt som kostar mindre, kommer vi att kontakta dig. På det här sättet vill vi garantera att du faktiskt får värde för pengarna och att du faktiskt får rätt produkter till rätt pris.

Skicka oss ett meddelande

Returer måste alltid anmälas i förväg via info@robotmaaier-mesjes.nl. Ordernummer skall alltid nämnas samt anledningen till returen.

Vi står endast för våra egna fraktkostnader. Inte fraktkostnaderna för din retur. När orsaken till retur är vårt fel, kommer vi naturligtvis också att betala fraktkostnaderna för din retur. För detta behöver vi ordernummer. På så sätt kan vi ta reda på exakt vad som gick fel med din beställning.

När du kontaktar kundtjänsten är det praktiskt att ha beställningsnumret till hands. Det gör det lättare för vår kundservice. På detta sätt kan vi se till att rätt blad skickas till dig så fort som möjligt. Vår kundservice är tillgänglig för dig varje dag från halv sju till halv sju, även för frågor om en eventuell återbetalning.