Begränsningskabel för Ferrex

Begränsningskabel för Ferrex finns i olika tjocklekar och längder. Den normala begränsningskabel är 2,7 mm tjock och är standardtråden. Denna tråd finns i 100 meter, 150 meter, 250 meter och 500 meter.

Den extra tjocka begränsningskabel är 3,4 mm tjock och därmed mer robust. Den går inte sönder lika lätt och ger mindre signalförlust. Den finns i samma längder som den vanliga begränsningskabeln.

Visa filter

Visar alla 16 resultat

Visa filter

Visar alla 16 resultat

Se alla installations- och reparationssatser här:

Begränsningskabel för Ferrex

Avgränsningskabel till robotgräsklippare för Ferrex gör det enkelt att skapa en ny klippyta eller utöka den befintliga klippytan. Befintliga områden kan enkelt förlängas med hjälp av trådanslutningar. Detta gör att du kan skapa nya slingor i ditt klippområde med extra begränsningskabel. Med skarvklämmor kan du koppla ihop den gamla och den nya tråden.

Hur fungerar begränsningskabeln?

Begränsningskabeln är den kabel som avgränsar klippområdet för robotgräsklipparen. Detta beror på att robotgräsklipparen körs på de signaler som den får från begränsningskabel. Begränsningskabel tar emot en signal som sänds från basstationen på Ferrex. Så snart denna signal förloras slutar robotgräsklipparen att köra. Det är därför också viktigt att lägga ut klippområdet ordentligt och inte för tätt. Kabeln växer ner i marken och kan därför gå av om den sitter för hårt.

Ytterligare förnödenheter

Trådpinnar Begränsningskabel säkras därför med signalkabelhållare var 50:e centimeter. Det är speciella pinnar med vilka du fäster tråden i marken. I kurvor behöver du flera pinnar för att få böjen snygg och flytande. Skarvklämmor Skarvklämmor är små block för att koppla ihop gamla och nya ledningar. Du för in vardera änden av ledningarna i blocket och trycker sedan ihop den blå delen av blocket. Nu är anslutningen mellan de två ledningarna gjord och anslutningen är också vattentät.