skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Robotgräsklippare knivar för Belrobotics

Det är enkelt att byta blad på din robotgräsklippare modell Belrobotics själv. Det är billigare att göra det själv och det tar inte lång tid. Vi rekommenderar inte att klingorna slipas eftersom de kan brytas av lättare och brutna blad kan hamna på gräsmattan vilket kan orsaka farliga situationer. Bladen bör bytas varannan till var tredje tre månader för att på så sätt säkerställer optimalt resultat.
På en Bigmow och en Farmow är det 15 blad, medan Parcmow har 9 blad och Greenmow har 6.

Byt ut själv på den automatiska Belrobotics robotgräsklippare knivar

Det är enkelt att byta bladen på din robotgräsklippare själv. Bladen är fastsatta med skruvar. När du skruvar loss skruvarna kan du ta bort bladet. Du kan sedan byta ut dem med de nya knivarna och skruvarna. Din robotgräsklippare kommer tillbaka på gräsmattan inom några minuter. Dessutom är det lämpligt att omedelbart göra din robotgräsklippare ren så att alla grässtrån tas bort och den får rulla fräsch på gräsmattan.

Belrobotics robotgräsklippare knivar

Robotgräsklipparna från Belrobotics har 2 till 5 hängande skärhuvuden. Varje har i sin tur 3 blad som skär gräset i små bitar. När robotgräsklipparen stöter på ett hinder annat än gräs avstannar dessa blad. Detta för att förhindra att de bryts av och att skarpa delar hamnar i gräset.

Bigmow och Bigmow Connected har 5 skärhuvuden vardera med 3 blad och använder därför 15 blad i taget.
Farmow från Belrobotics har också 5 skärhuvuden med 3 blad och därmed också 15 blad som körs samtidigt.
Parcmow och Parcmow Connected från Belrobotics har 3 skärhuvuden med 3 blad och därför 9 blad som används samtidigt.
Greenmow och Greenmow Connected från Belrobotics har 2 skärhuvuden om 3 blad vardera och använder 6 blad samtidigt.

Vi rekommenderar att du ersätter robotbladsklingorna samtidigt, liksom skruvarna med vilka knivarna är fastsatta. Skruvarna levereras med knivarna.