skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Bosch Indego 1100 (Connect) robotgräsklippare knivar

Samtliga blad nedan är lämpliga för robotgräsklipparen Bosch Indego 1100 och Bosch Indego 1100 Connect. Denna robotgräsklippare använder 3 blad. Genom att byta ut dessa blad varannan till var tredje månad får du en optimalt klippt gräsmatta. I vårt sortiment har vi både stålblad och blad med titanbeläggning.

Vårt sortiment består också av olika storlekar, så att du kan spara på kostnader. Robotgräsklipparen från Bosch Indego använder alltid 3 blad varför du måste byta bladen varannan till var tredje månad.

Byte av delar på robotgräsklipparna är mycket enkelt och du kan göra det själv utan problem. Allt du behöver är en skruvmejsel. Våra kit levereras alltid med rätt skruvar så att du kan ersätta hela setet och inte behöver oroa dig för din gräsklippare eller gräsklippning i upp till tre månader. I vårt lager har vi uppsättningar med olika storlekar, och de startar på uppsättningar om 3 blad. Genom att köpa större mängd kan du spara på kostnader. Om du letar efter större uppsättningar, kontakta oss och vi kommer att diskutera vilken lösning som passar dig bäst. Vi säljer både blad av stål och blad med titanbeläggning. Dessa beläggningar säkerställer att knivarna håller upp till tre månader.