skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Bosch Indego 1200 (Connect) robotgräsklippare knivar

Bladen nedan är för Bosch Indego 1200 och Bosch Indego 1200 Connect. Denna robotgräsklippare använder 3 blad, som måste bytas ut samtidigt. Detta ger ett optimalt klippresultat. Vi rekommenderar starkt att du byter ut dessa knivar för robotgräsklipparen varannan till var tredje månad så att du kan förhindra att knivarna bryts av eller att din gräsmatta skärs ojämnt.

Skruvarna med vilka knivarna är fastsatta på klipparens chassi måste också samtliga bytas ut varannan till var tredje månad. Dessa skruvar ingår i våra uppsättningar, det antal som krävs för antalet knivar i uppsättningarna. Allt du behöver för att byta bladen själv är en skruvmejsel.

Lyckligtvis är det väldigt enkelt att byta ut blad på dessa robotgräsklippare själva. De skruvarna som krävs ingår i de uppsättningar vi levererar. Även dessa måste bytas ut samtidigt med knivarna, så att de inte släpper under en klippsession. Om bladen exempelvis stöter på hinder som en golfboll, tennisboll eller liknande, då kan bladen lätt vikas. Detta förhindrar att knivarna bryts. I vårt sortiment har vi både stålblad och blad med titanbeläggning. Vi har också olika storlekar i vårt sortiment. Genom att köpa en större mängd sparar du in på kostnaderna. Satserna börjar på 3 stycken i antal, inklusive skruvarna. Om du är intresserad av en större bulkuppsättning som inte finns på denna sida, vänligen kontakta oss och vi kommer att söka upp en lösning för dig.