Robotgräsklippare knivar för Cub Cadet

Det finns två olika modeller av Cub Cadet robotgräsklippare. Modeller som använder ett knivar och modeller som använder två knivar samtidigt. Båda modellerna har ett stålblad med en diameter på 28 centimeter. Gräsklipparen har ett unikt kantklippningsläge så att du inte behöver trimma gräsmattan efteråt. Vi rekommenderar att du byter ut robotgräsklipparens knivar till Cub Cadet varje gräsklippningssäsong. Nedan finns alla knivar som är lämpliga för robotgräsklipparen från Cub Cadet.

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Välj din typ av robotgräsklippare här:

Uppnå ett optimalt skärresultat med Cub Cadet

För att få bästa klippresultat rekommenderar vi att gräsmattan hålls fri från små hinder. Tänk på kvistar eller stenar. Dessa hinder gör att knivarna slits snabbare, vilket minskar klippresultatet. Resultatet blir fula fläckar i gräsmattan och att knivarna behöver bytas ut tidigare.

Cub Cadet byte av knivar

Beroende på hur gräsmattan ser ut och hur stor den är rekommenderar vi att du byter ut bladet en gång per klippsäsong. Detta förhindrar att vassa delar bryts av och hamnar i din gräsmatta. Det är enkelt att byta ut bladet själv. Mer information finns i bruksanvisningen som medföljer robotgräsklipparen Cub Cadet.

Knivar beställda idag, levererade imorgon

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Därför gör vi vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Våra knivsatser innehåller därför de nödvändiga skruvarna. Så du behöver inte oroa dig för det. Dessutom ser vi till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag kommer den att vara vid din dörr redan nästa arbetsdag. Vi skickar bladen via standardpost. Så du behöver inte vänta på din beställning.