Gardena robotgräsklippare R45 Li robotgräsklippare knivar

På den här sidan hittar du hela sortimentet av Gardena robotgräsklippare R45Li robotgräsklippare knivar. Robotgräsklipparna på Gardena har ett klippblock där tre robotgräsklippare knivar är fastskruvade. Dessa knivar måste bytas ut då och då. Om knivarna blir slöa finns det risk för att de går av och då klipps gräset inte längre jämnt eller så skadar de slöa knivarna din gräsmatta.

Vassa knivar säkerställer att gräset klipps utan ansträngning. Därmed slipper du utstickande grässtrån eller att gräset dras ut ur gräsmattan för att det fastnat bakom ett trubbigt knivar.

Bladen bör därför bytas ut regelbundet för att bibehålla optimala klippresultat.

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Gardena R45Li robotgräsklippare knivar

Du kan enkelt byta ut knivarna på en robotgräsklippare själv. Knivarna är fästa i ett klippblock i tre delar med skruvar. Du kan enkelt lossa dessa skruvar själv. Se till att du alltid stänger av gräsklipparen enligt bruksanvisningen för din robotgräsklippare. Detta förhindrar olyckor. Du sätter i de nya knivarna och de nya skruvarna. Observera att knivarna fortfarande kan vika in sig, så dra inte åt dem för hårt. Knivarna finns i stål- och titanbelagda versioner. De titanbelagda bladen är därför starkare och håller i genomsnitt längre än stålbladen. Bladen finns i olika stora uppsättningar. Vi har uppsättningar med 3 knivar men även uppsättningar med upp till 90 knivar.