Gardena robotgräsklippare sileno city 500 knivar

I denna översikt hittar du alla Gardena robotgräsklippare sileno city 500 knivar. För att bibehålla ett optimalt klippresultat bör du byta ut knivarna varannan till var tredje månad. På så sätt klipper du alltid med vassa knivar och din gräsmatta skadas inte under klippningen. Vid klippning med trubbiga knivar kan grässtråna fastna bakom de trubbiga delarna av kniven och dra ut gräsmattan. Detta kan lämna fula och kala fläckar i gräsmattan. Dessutom är det mer sannolikt att gamla knivar går sönder. Om ett knivar går sönder under klippningen och delar av bladet hamnar i gräsmattan kan det leda till farliga situationer.

Våra knivset levereras med skruv och kan beställas i både stål och titan. Titanknivarna är vassare, robustare och håller i genomsnitt längre än stålversionen.

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Gardena Sileno City 500 robotgräsklippare knivar

Vassa robotgräsklippare knivar ger bättre klippresultat. Om robotgräsklipparens knivar blir slöa måste de bytas ut. Detta är nödvändigt för att bibehålla ett bra klippresultat men också för din egen säkerhet. Detta beror på att trubbiga knivar går sönder mycket snabbare, vilket gör att vassa delar kan komma in i gräsmattan. Du kan enkelt byta ut knivarna själv. Allt du behöver är en skruvmejsel. Se till att du alltid stänger av robotgräsklipparen helt innan du byter ut knivarna. Bladen är lätta att skruva loss och därmed ersätta med nya knivar och skruvar. Se robotgräsklipparens bruksanvisning för att se hur du byter ut knivarna. Robotgräsklippare Knivar för Gardena finns i olika stora uppsättningar. Det finns t.ex. uppsättningar med 3 knivar men också uppsättningar med 90 knivar. Alla knivar levereras med skruv. Knivarna finns i stål eller med titanbeläggning.