Gardena robotgräsklippare sileno city 750 knivar

Alla Gardena robotgräsklippare sileno city 750 knivar som är lämpliga för denna modell av robotgräsklippare finns i översikten nedan. Robotgräsklipparen använder tre knivar som klipper samtidigt. Det är därför viktigt att alltid byta ut alla tre knivarna samtidigt.

Vassa knivar ger bästa klippresultat. Gräset klipps jämnt. Om du klipper med trubbiga knivar finns det risk för att de går sönder eller att gräset klipps ojämnt med utstickande grässtrån som följd.

Våra knivset levereras med skruvar. Så du kan alltid byta ut knivblad och skruvar samtidigt.

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Gardena Sileno City 750 robotgräsklippare knivar

Vassa robotgräsklippare knivar ger bättre klippresultat. Om robotgräsklipparens knivar blir slöa måste de bytas ut. Detta är nödvändigt för att bibehålla ett bra klippresultat men också för din egen säkerhet. Detta beror på att trubbiga knivar går sönder mycket snabbare, vilket gör att vassa delar kan komma in i gräsmattan. Du kan enkelt byta ut knivarna själv. Allt du behöver är en skruvmejsel. Se till att du alltid stänger av robotgräsklipparen helt innan du byter ut knivarna. Bladen är lätta att skruva loss och därmed ersätta med nya knivar och skruvar. Se robotgräsklipparens bruksanvisning för att se hur du byter ut knivarna. Robotgräsklippare Knivar för Gardena finns i olika stora uppsättningar. Det finns t.ex. uppsättningar med 3 knivar men också uppsättningar med 90 knivar. Alla knivar levereras med skruv. Knivarna finns i stål eller med titanbeläggning.