Gardena robotgräsklippare smart sileno city 500 set knivar

Alla Gardena robotgräsklippare smart sileno city 500 knivsatser i vårt sortiment hittar du här. Denna robotgräsklippare använder ett klipphuvud med tre knivar. Dessa tre knivar används samtidigt under klippningen. De slits därför ut i ungefär samma takt och måste bytas ut samtidigt, inklusive skruvarna.

Våra knivset levereras med skruvar. Knivarna är lätta att byta ut själv med en skruvmejsel. För hur du går tillväga, se bruksanvisningen till din robotgräsklippare.

Vassa knivar ger bästa klippresultat. Genom att byta ut knivarna regelbundet undviker du att gräset skadas av slöa knivar.

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Gardena Robotgräsklippare sileno smart city 500 uppsättningar robotgräsklippare knivar

Skruvarna, som fäster knivarna i gräsklipparens chassi, bör också bytas ut samtidigt varannan till var tredje månad. Dessa skruvar ingår i våra satser i samma antal som antalet knivar i satserna. Allt du behöver för att byta ut knivarna själv är en skruvmejsel. I vårt sortiment finns knivar av komplett stål och Gardena robotgräsklippare smart city 500 set med titanbelagda knivar. Genom att köpa i större partier kan du spara mycket pengar. Vi har till exempel uppsättningar med 3 knivar upp till uppsättningar med 30 knivar. Men letar du efter större uppsättningar? Då ber vi dig att kontakta oss, så att vi kan hitta en lösning som fungerar bäst för dig.