skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Gardena robotgräsklippare Sileno+ knivar

Knivar för robotgräsklippare Gardena Sileno+

Nedan finns alla blad för Gardena robotgräsklippareklippare Sileno+. Denna modell robotgräsklippare har tre blad som ständigt snurrar simultant. De måste därför bytas varannan till var tredje månad. Genom att ersätta dessa blad i tid kommer du att förhindra att knivarna bryts av. De trasiga delarna kan komma på gräsmattan, vilket du självklart inte vill.

Dessutom ger bra vassa knivar ett mycket bättre skärresultat och du får inga ojämna delar eller gräsblad som sticker upp. Gräsklipparbladen är väldigt lätta att byta ut själv och de nödvändiga skruvarna levereras med varje set. Genom att byta alla delar samtidigt ger klipparen det bästa möjliga resultatet.

Gardena Robotgräsklippare Sileno+

Det är också klokt att efter ett tag byta ut skruvarna som håller knivarna på plats. Dessa skruvar ingår i våra uppsättningar, så du behöver inte oroa dig för det heller. Vårt utbud består också av blad i 100 % stål samt blad med en speciell titanbeläggning runt de skarpa kanterna. Dessa speciella titanbelagda gräsklipparblad för Gardena Robotic Lawnmower R40Li håller i upp till tre månader. Istället för att brytas sönder är chansen att dessa blad stannar till. I vår samling har vi set med blad bestående av 3 knivar, inklusive tillbehör för robotgräsklippare med 30 knivar samt tillbehör. Att köpa i bulk kan betyda stora besparingar. Om du letar efter större uppsättningar eller har speciella önskemål rekommenderar vi att du kontaktar oss. Vi kan alltid hitta den lösning som passar dig bäst.