skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Gardena robotgräsklippare sileno knivar

Knivar för robotgräsklippare Gardena sileno

Bladen nedan är för Gardena robotgräsklippare sileno. Denna robotgräsklippare använder 3 blad vilka alla måste bytas ut samtidigt. Detta ger ett optimalt klippningsresultat. Vi rekommenderar starkt att du byter ut dessa knivar för robotgräsklipparen varannan till var tredje månad så att du förhindra att bladen bryts av samt att gräsmattan skärs ojämnt.

Skarpa blad skär också gräset bättre, så att du inte får en gräsmatta som är ojämnt klippt eller har gräsblad som sticker upp. Det är väldigt lätt att byta ut dessa gräsklipparbladblad eftersom de nödvändiga skruvarna också levereras. Genom att ersätta allt samtidigt får du ett optimalt resultat med robotgräsklipparen.

Gardena robotgräsklippare sileno

De obligatoriska skruvarna måste också bytas ut. Vi levererar dessa med våra uppsättningar och du kan enkelt byta ut dem själv, precis som bladet. Genom att byta ut allt i tid är risken för brutna blad minimal. I vårt sortiment har vi standardblad av stål och specialblad med en extra beläggning av titan. Denna titanbeläggning säkerställer att knivarna är starkare så de kan hålla längre och med mindre risk att de bryts av. Om någonting någonsin ligger under gräsklipparen, som en liten boll eller ett annat hinder, kommer dessa blad bara att stanna till och chansen att de bryts sönder är noll. Seten vi säljer börjar med uppsättningar om 3 gräsklipparbladblad och upp till 30 av dessa blad. Om du vill köpa fler blad i taget, vänligen kontakta oss och vi kommer att rekommendera en lösning åt dig.