Gardena Sileno City Smart 250 robotgräsklippare knivar

Gardena Sileno City Smart 250 robotgräsklippare knivar byts i genomsnitt var 2:a till 3:e månad. Dessa knivar är lätta att byta ut själv med en skruvmejsel. Exakt hur detta går till finns beskrivet i manualen till din robotgräsklippare.

De nya bladen finns i titan- eller stålvariant och i olika stora uppsättningar. Dessa uppsättningar finns i set om 3 knivar upp till set om 90 knivar.

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Robotgräsklipparknivar för Gardena City Smart 250

Robotgräsklipparen behöver ordentligt underhåll. Det är till exempel lämpligt att rengöra robotgräsklipparens undersida en gång i månaden. Men kontrollera också att knivarna fortfarande är vassa. När knivarna blir slöa kan de gå sönder eller skada gräset. Om du märker att knivarna har blivit slöa ska du omedelbart byta ut dem. Gör alltid detta tre i taget. Detta beror på att dessa 3 knivar används samtidigt av gräsklipparen för att klippa gräset.

Knivar av stål eller titan

Robotgräsklipparens knivar finns i stål eller titan. Titanbladen har en speciell beläggning över bladen. Dessa titanblad håller i upp till 3 månader. Stålvarianten behöver vanligtvis bytas ut efter 1,5 till 2 månader. Detta beror också på storleken på din gräsmatta och hur ofta robotgräsklipparen klipper gräset.