skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Honda Miimo HRM 500 Robotgräsklippare knivar

På denna sida hittar du vårt utbud av knivar till Honda Miimo HRM 500. Denna robotgräsklippare har 3 blad vilka används samtidigt och av samma skäl behöver de också bytas ut samtidigt. För en optimalt klippt gräsmatta är det klokt att ersätta alla dessa knivar på en gång.

Dessutom ger bra, vassa knivar ett mycket bättre skärresultat och du får inga ojämna delar eller uppstickande grässtrån. Dessa blad är väldigt lätta att ersätta själv och de nödvändiga skruvarna levereras med varje set. Genom att byta alla delar samtidigt ger klipparen det bästa möjliga resultatet.

Dessutom, se till att ditt gräs är jämnt klippt genom att byta bladen i tid. Med nya knivar är din robotgräsklippare omedelbart som ny. Du kan enkelt byta bladen och skruvarna längst ner på klipparen. Allt du behöver är en skruvmejsel. Det betyder att du inte behöver tänka mer på din gräsklippare en hel säsong. Vi levererar olika storlekar så att det alltid finns en lämplig uppsättning för dig. Att köpa i bulk kan bespara dig mycket pengar. Våra standardsatser sträcker sig från 3 till 30 blad, men om du letar efter ett större antal blad kan du kontakta oss så skall vi se vad som går att ordna för dig.