skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Honda Miimo HRM 520 Robotgräsklippare knivar

Hela vårt utbud för Honda Miimo HRM 520 robotgräsklippare kan hittas på denna sida. Denna robotgräsklippare har 3 blad vilka används samtidigt och måste därför bytas samtidigt. Vi rekommenderar starkt att göra detta varannan till var tredje månad för att förhindra att knivarna bryts av.

Skarpa blad skär också gräset bättre, så att du inte får en gräsmatta som är ojämnt klippt eller har uppstickande grässtrån. Det är väldigt lätt att byta ut dessa blad, delvis på grund av att de nödvändiga skruvarna levereras samtidigt. Genom att byta ut allt samtidigt får du ett optimalt resultat från robotgräsklipparen.

Vi rekommenderar att du byter ut dessa knivar varannan till var tredje månad så att knivarna håller sig skarpa och att chansen är liten att de bryts av. Denna robotgräsklippare från Honda Miimo HRM 520 är en populär gräsklippare för vanliga trädgårdar. Därför är det också viktigt att hålla knivarna skarpa, så att de inte går sönder. Lyckligtvis är det mycket lätt att hålla dem vassa genom att byta ut bladen varannan till var tredje månad. I våra uppsättningar ingår tillhörande skruvar som du måste ersätta tillsammans med knivarna. Vårt sortiment består av knivar i stål eller med titanbeläggning. Dessa speciella knivar med titanbeläggning är behandlade över alla skarpa kanter och kan hålla upp till tre månader. Det betyder att du inte behöver tänka mer på din gräsklippare en hel säsong. Vi levererar olika storlekar, så att det alltid finns en lämplig uppsättning för dig. Att köpa i bulk kan bespara dig mycket pengar. Våra standardsatser sträcker sig från 3 till 30 blad, men om du letar efter ett större antal blad kan du kontakta oss så kan vi se vd som går att ordna för dig.