skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Husqvarna Automower 230ACX Robotgräsklippare knivar

Vårt kompletta utbud av knivar för Husqvarna Automower 230ACX finns nedan. Denna robotgräsklippare har 3 blad som roterar samtidigt och av samma skäl behöver de bytas ut samtidigt. För en optimalt klippt gräsmatta är det klokt att ersätta dessa knivar alla på en gång. Denna Husqvarna Automower 230ACX robotgräsklippare är en populär gräsklippare för hemmabruk.

Dessutom ger bra, vassa knivar ett mycket bättre skärresultat och du drabbas inte av ojämna delar eller uppstickande grässtrån. Dessa blad är väldigt lätta att ersätta själv och de nödvändiga skruvarna levereras med varje set. Genom att byta alla delar samtidigt ger gräsklipparen det bästa möjliga resultatet.

Dessutom ger bra, vassa knivar ett mycket bättre skärresultat och du får inte ojämna delar eller uppstickande grässtrån. Dessa blad är väldigt lätta att ersätta själv och de tillhörande skruvarna levereras med varje set. Genom att ersätta alla delar samtidigt ger gräsklipparen det bästa möjliga resultatet. Vårt sortiment består av både stålblad och blad med en speciell titanbeläggning. För optimala resultat rekommenderar vi att byta bladen varannan eller var tredje månad. Vårt sortiment består av olika storlekar så att du kan välja rätt för din maskin. De minsta uppsättningarna i vårt sortiment består av tre blad inklusive tillhörande skruvar. Vår största standarduppsättning innehåller 90 blad med tillhörande skruvar. Om du letar efter en större uppsättning eller ett specifikt antal, vänligen kontakta oss.