skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Husqvarna Automower 315X

Dessa knivar är lämpliga för Husqvarna Automower 315X robotgräsklippare. Denna robotgräsklippare använder tre knivar som måste bytas ut samtidigt tillsammans med de medföljande skruvarna. Lyckligtvis är det väldigt lätt att ersätta gräsklipparblad själv och genom att byta ut dessa blad i tid kommer du att förhindra att knivarna skadas.

Vi erbjuder Husqvarna blad i solitt stål eller titan. Stålbladet håller i genomsnitt 2 månader och är något billigare än titanbladet. Titanbladen håller sig skarpa längre och är starkare än stålklingorna. Titanbladen varar i genomsnitt 3 månader innan de bör ersättas.

Dessutom ger bra, vassa knivar ett mycket bättre skärresultat och du får inte ojämna delar eller uppstickande grässtrån. Dessa blad är väldigt lätta att ersätta själv och de tillhörande skruvarna levereras med varje set. Genom att ersätta alla delar samtidigt ger gräsklipparen det bästa möjliga resultatet. Vårt sortiment består av både stålblad och blad med en speciell titanbeläggning. För optimala resultat rekommenderar vi att byta bladen varannan eller var tredje månad. Vårt sortiment består av olika storlekar så att du kan välja rätt för din maskin. De minsta uppsättningarna i vårt sortiment består av tre blad inklusive tillhörande skruvar. Vår största standarduppsättning innehåller 90 blad med tillhörande skruvar. Om du letar efter en större uppsättning eller ett specifikt antal, vänligen kontakta oss.