skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Husqvarna Automower 430X Robotgräsklippare knivar

Alla blad för Husqvarna Automower 430X robotgräsklippare finns nedan. Denna robotgräsklippare har tre blad som måste bytas ut varannan till var tredje månad för att behålla det utmärkta klippresultatet. Dessutom är risken för skadade blad mycket mindre om de underhålls ordentligt.

Skarpa blad skär också gräset bättre, så att du inte får en gräsmatta som är ojämnt klippt eller har uppstickande grässtrån. Det är väldigt lätt att byta ut dessa blad, delvis på grund av att de nödvändiga skruvarna levereras. Genom att ersätta allt samtidigt får du ett optimalt resultat med robotgräsklipparen.

Alla våra knivar motsvarar de extra knivar som Husqvarna själva levererar och det är lika lätt att ersätta dessa knivar som de ursprungliga knivarna. Vårt sortiment består av både 100 % stålblad och blad med en speciell titanbeläggning. För att undvika att knivarna bryts av rekommenderar vi att knivarna byts ut varannan till var tredje månad. Vårt sortiment består av olika storlekar så du har ett komplett utbud inför klippningssäsong. De minsta uppsättningarna i vårt utbud är om tre blad, inklusive nödvändiga skruvar. Vår största standarduppsättning innehåller 90 blad med tillhörande skruvar. Om du letar efter en ännu större uppsättning eller ett specifikt antal, vänligen kontakta oss.