Husqvarna Automower 435x AWD

Dessa knivsatser är lämpliga för Husqvarna Automower 435x AWD. Automowers från Husqvarna använder ett knivblock på vilket tre knivar är fästa. Dessa knivar roterar samtidigt, vilket ger en snygg och jämn klippning av gräsmattan. Är knivarna trubbiga eller trasiga? Byt då ut dem omedelbart för att bibehålla bästa klippresultat.

Bladen finns i stål eller titan. Titanblad håller längre och är mer robusta, vilket gör att de inte går sönder lika lätt.

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Husqvarna Automower 435x AWD robotgräsklippare knivar

Alla våra knivar är likvärdiga med de extraknivar som levereras av Husqvarna och det är lika enkelt att byta ut dem som originalknivarna. I vårt sortiment finns både knivar av 100% stål och knivar med en speciell titanbeläggning. För att undvika att knivbladen bryts rekommenderar vi att knivbladen byts ut varannan till var tredje månad. I vårt sortiment finns uppsättningar i olika storlekar, så att du kan klara dig upp till en hel klippsäsong. De minsta uppsättningarna i vår kollektion är uppsättningar om tre, inklusive tillhörande skruvar. Vår största standarduppsättning innehåller 30 knivar och tillhörande skruvar. Om du letar efter en större set eller ett specifikt antal, tveka inte att kontakta oss.