skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Husqvarna Automower 550 Robotgräsklippare knivar

Dessa knivar är lämpliga för Husqvarna Automower 550 robotgräsklippare. Denna robotgräsklippare använder tre knivar som måste bytas ut samtidigt tillsammans med de medföljande skruvarna. Lyckligtvis är det väldigt lätt att ersätta gräsklipparblad själv och genom att byta ut dessa blad i tid kommer du att förhindra att knivarna skadas.

Vi erbjuder Husqvarna blad i solitt stål eller titan. Stålbladet håller i genomsnitt 2 månader och är något billigare än titanbladet. Titanbladen håller sig skarpa längre och är starkare än stålklingorna. Titanbladen varar i genomsnitt 3 månader innan de bör ersättas.

Därför är det också viktigt att hålla knivarna skarpa, så att de inte går sönder. För att säkerställa att knivarna inte går sönder är det klokt att byta bladen varannan till var tredje månad. I våra uppsättningar ingår nödvändiga skruvar som du bör ersätta tillsammans med knivarna. Dessa knivar med titanbeläggning har fått särskild behandling över alla skarpa kanter och kan hålla upp till tre månader. Vi levererar olika storlekar så att det alltid finns en lämplig uppsättning för dig. Att köpa i bulk kan innebära stora besparingar för dig. Våra standardsatser sträcker sig från 3 till 90 blad, men om du letar efter ett större antal robotblad är du välkommen att kontakta oss.