Reparationssatser för begränsningskabel för Husqvarna

På den här sidan hittar du alla reparationssatser för begränsningskabel för Husqvarna och en kabelprovare för begränsningskabel för snabb lokalisering av kabelbrott.
Reparationsuppsättningarna för begränsningskabel finns i olika storlekar. Det finns till exempel små, medelstora och stora reparationssatser. Alla reparationssatser innehåller en kombination av kabelstift, skarvklämmor och begränsningskabel.

Innehållet i reparationssatserna:

  • Liten: 4 skarvklämmor, 5 meter kabel och 10 signalkabelhållare.
  • Mellan: 6 skarvklämmor, 10 meter begränsningskabel och 20 signalkabelhållare.
  • Stor: 8 skarvklämmor, 20 meter kabel och 40 signalkabelhållare.
Visa filter

Visa alla 5 resultat

Begränsningskabel för Husqvarna är trasig

Har din automower slutat klippa på grund av en trasig begränsningskabel? Du kan enkelt reparera kabeln själv. Det finns flera sätt att ta reda på var begränsningskabeln är trasig. Det snabbaste sättet är att använda en kabeltestare. Med den kan du snabbt ta reda på var kabeln är trasig. Du kan också kontrollera den manuellt. Detta tar dock mycket tid. Med den här metoden kontrolleras begränsningskabeln helt manuellt för skador och brott.

Återställande av begränsningstråden

När du har lokaliserat avbrottet är det viktigt att reparera det så snart som möjligt. Börja reparationen med att klippa av den gamla kabeln. Gör detta runt hela avbrottet för att säkerställa att hela avbrottet tas bort. När du har tagit bort den gamla delen av begränsningskabeln kan du lägga den nya kabeln på dess plats. De lösa ändarna på kabeln ansluts till varandra med en kabelkontakt. Detta block innehåller metallplattor och en speciell gel. Genom att föra in kabeländarna och trycka ihop den blå delen av blocket skapas en anslutning mellan de två ledningarna. Denna anslutning är vattentät. Är alla kabelbrott reparerade? Säkra då kabeln med signalkabelhållare och din automower kan klippa igen.