Robotklippare med knivar för Stiga

Stiga På den här sidan hittar du alla robotgräsklipparknivar som passar till olika typer av robotgräsklippare. De stora knivarna finns i tre olika storlekar: 25 cm, 29 cm och 35 cm. Stiga Var därför uppmärksam på vilken storlek på robotgräsklippare knivar du behöver till din robotgräsklippare. Alla stora knivar och mindre knivar levereras med skruvar.

Visa filter

Visar alla 6 resultat

Välj din typ av robotgräsklippare här:

Stiga Vilket robotgräsklippare knivar behöver jag?

Stiga Robotgräsklippare från finns i många versioner. Alla gräsklippare använder inte samma knivar. Var därför noga med vilket knivar du behöver. De små knivarna talar för sig själva, men de stora knivarna skiljer sig åt i storlek. Du kan mäta det gamla bladet i full bredd från spets till spets. Detta hjälper dig att avgöra om du behöver en 25 cm, 29 cm eller 35 cm kniv. Vanligtvis nämns detta också i handboken till din robotgräsklippare. Knivarna levereras alltid inklusive nya skruvar. Så du kan alltid byta ut hela uppsättningen.

Ett optimalt klippresultat med robotklipparens kniv för Stiga

För att uppnå optimala klippresultat finns det flera faktorer att ta hänsyn till. Om du ser till att gräsmattan är fri från lösa kvistar, stenar och andra föremål minskar också risken för att knivarna blir trubbiga. Bladet kommer annars att träffa dessa hårda föremål när du klipper och därför skada dem snabbare. De små knivarna fälls dock ner av säkerhetsskäl, vilket förhindrar att de fastnar. Se därför till att hålla din gräsmatta fri från lösa hinder så mycket som möjligt för att kunna njuta av dina knivar så länge som möjligt. Dessutom ska du alltid klippa med ett vasst knivar eftersom det klipper gräset bättre. Ett trubbigt knivar kan skada din gräsmatta och orsaka fula fläckar i gräsmattan eller att gräset inte klipps jämnt.

Knivar beställda idag, levererade imorgon

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Därför gör vi vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Våra knivsatser innehåller därför de nödvändiga skruvarna. Så du behöver inte oroa dig för det. Dessutom ser vi till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag, kommer den att skickas samma arbetsdag.