Worx Landroid WG754E robotgräsklippare knivar

Alla tillgängliga knivar för robotgräsklipparen Worx Landroid WG754E finns på den här sidan. Denna robotgräsklippare använder 3 likadana knivar, som alla bör bytas ut samtidigt för optimala resultat. Vi rekommenderar att du gör detta varannan till var tredje månad så att knivarna inte går sönder och hamnar på gräset.

Dessutom ger bra vassa knivar ett mycket bättre klippresultat och du slipper ojämnt klippta delar eller utstickande grässtrån. Dessa knivar är mycket enkla att byta ut själv och de nödvändiga skruvarna medföljer varje set. Att byta ut alla delar samtidigt ger därför gräsklipparen bästa möjliga resultat.

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Worx Landroid WG754E robotgräsklippare knivar

Att underhålla robotgräsklipparens knivar innebär dessutom att hålla gräset i optimalt skick. Om du till exempel byter ut robotgräsklipparens knivar regelbundet förhindrar du att gräset klipps ojämnt och att grässtrån fortsätter att poppa ut. Dessutom håller maskinen längre om knivarna byts ut med viss regelbundenhet. I vår kollektion har vi standardstålblad och specialstålblad med en extra titanbeläggning. Dessa knivar med extra titanbeläggning över de vassa kanterna håller i upp till tre månader. Genom att köpa i större partier kan du spara mycket pengar. Vi har till exempel set med 3 knivar upp till set med 30 knivar. Men letar du efter en större set? Kontakta oss gärna så ser vi till att din skräddarsydda beställning når dig på nolltid.