skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Worx Landroid WG754E Robotgräsklippare knivar

Alla tillgängliga blad för Worx Landroid WG754E robotgräsklipparen finns på denna sida. Denna robotgräsklippare använder 3 identiska blad som alla behöver bytas samtidigt för optimala resultat. Vi rekommenderar att du gör det varannan till var tredje månad så att knivarna inte går sönder med bitar som landar i gräset.

Dessutom erbjuder vi Worx Landroid knivar i solitt stål eller titan. Stålbladen håller 2 månader i genomsnitt och är något billigare än titanblad. Titanblad håller sig skarpa längre och är tåligare än stålklingorna. Titanbladen håller i genomsnitt 3 månader innan de behöver bytas ut.

Vidare innebär det att ditt gräs anas till optimalt tillstånd med din robotklippare. Det förhindrar att hela robotgräsklipparen måste bytas ut, att gräset klipps ojämnt och att gräsytor blir uttorkade. Maskinen håller även längre om bladen ersätts med viss regelbundenhet. I vårt sortiment har vi som standard stålblad samt specialblad med extra titanbeläggning. Dessa blad med extra titanbeläggning över de skarpa kanterna håller upp till tre månader. Att köpa i bulk kan innebära stora spara besparingar på kostnader. Vi har uppsättningar från 3 knivar till uppsättningar med 90 knivar. Letar du efter en större uppsättning? Kontakta oss gärna och vi kommer att se till att din beställning är skräddarsydd för ditt hem på nolltid.