skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Worx Landroid WG790E.1 Robotgräsklippare knivar

Nedan finns alla tillgängliga knivar för Worx Landroid WG790E.1 robotgräsklipparen. Denna robotgräsklippare använder 3 blad som är anslutna till ett klipparhuvud, och dessa blad måste bytas vart tredje månad. Dessutom ger bra, vassa blad ett mycket bättre klippresultat och du får inte ojämna ytor eller uppstickande grässtrån. Vi levererar stål- och titanblad.

Dessa blad är väldigt lätta att byta själv och de nödvändiga skruvarna levereras med varje set. Genom att byta alla delar samtidigt ger klipparen det bästa möjliga resultatet.

För att undvika att knivarna bryts av rekommenderar vi att bladen byts ut varannan till var tredje månader. På detta sätt kommer din gräsmatta också att klippas vackert, proportionellt och gräsklipparen kommer att hålla längre. Worx Landroid WG790E.1 är en populär robotgräsklippare för hemmabruk, vilket gör det till största vikt att den är säker och att inga blad hamnar på gräset. Vi levererar olika storlekar på set och har alltid en uppsättning som passar dig. Våra set börjar med kompletta paket om tre blad till vår standardstorlek med 90 knivar, inklusive tillbehör. Men om du letar efter bulk och större antal, vänligen kontakta oss. Genom att köpa i bulk kan du spara på kostnader.