skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Worx Landroid WG793E.1 Robotgräsklippare knivar

Alla tillgängliga blad för Worx Landroid WG793E.1 robotgräsklipparen finns på denna sida. Denna robotgräsklippare använder 3 identiska blad som alla behöver bytas samtidigt för optimala resultat. Vi rekommenderar att du gör det varannan till var tredje månad så att knivarna inte går sönder med bitar som landar i gräset.

Dessutom erbjuder vi Worx Landroid knivar i solitt stål eller titan. Stålbladen håller 2 månader i genomsnitt och är något billigare än titanblad. Titanblad håller sig skarpa längre och är tåligare än stålklingorna. Titanbladen håller i genomsnitt 3 månader innan de behöver bytas ut.

Underhåll av dina robotgräsklippare gör att ditt gräs hålls i optimalt skick. Detta förhindras genom regelbundna byten robotblad, så att gräset inte ansas mäts ojämnt och att gräset fortsätter växa vackert. Maskinen håller också längre om bladen ersätts med viss regelbundenhet. I vårt utbud har vi som standard stålblad samt specialblad med extra titanbeläggning. Dessa blad med extra titanbeläggning över de skarpa kanterna håller i upp till tre månader. Att köpa i bulk kan innebära stora besparingar på kostnader. Vi har set med uppsättningar från 3 knivar till set med 90 knivar. Letar du efter en större uppsättning? Kontakta oss gärna och vi kommer att se till att din beställning är skräddarsydd för ditt hem på nolltid.