skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Worx Landroid WG796E.1 Robotgräsklippare knivar

Nedan finns alla tillgängliga knivar för Worx Landroid Worx Landroid WG796E.1 robotgräsklipparen. Denna robotgräsklippare använder 3 blad som är anslutna till ett klipparhuvud, och dessa blad måste bytas vart tredje månad. Dessutom ger bra, vassa blad ett mycket bättre klippresultat och du får inte ojämna ytor eller uppstickande grässtrån. Vi levererar stål- och titanblad.

Dessa blad är väldigt lätta att byta själv och de nödvändiga skruvarna levereras med varje set. Genom att byta alla delar samtidigt ger klipparen det bästa möjliga resultatet.

Vidare innebär det att ditt gräs anas till optimalt tillstånd med din robotklippare. Det förhindrar att hela robotgräsklipparen måste bytas ut, att gräset klipps ojämnt och att gräsytor blir uttorkade. Maskinen håller även längre om bladen ersätts med viss regelbundenhet. I vårt sortiment har vi som standard stålblad samt specialblad med extra titanbeläggning. Dessa blad med extra titanbeläggning över de skarpa kanterna håller upp till tre månader. Att köpa i bulk kan innebära stora spara besparingar på kostnader. Vi har uppsättningar från 3 knivar till uppsättningar med 90 knivar. Letar du efter en större uppsättning? Kontakta oss gärna och vi kommer att se till att din beställning är skräddarsydd för ditt hem på nolltid.