skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Worx Landroid WR107SI

Nedan finns alla tillgängliga knivar för Worx Landroid WR107SI robotgräsklipparen. Denna robotgräsklippare använder 3 blad som är anslutna till ett klipparhuvud, och dessa blad måste bytas vart tredje månad. Dessutom ger bra, vassa blad ett mycket bättre klippresultat och du får inte ojämna ytor eller uppstickande grässtrån. Vi levererar stål- och titanblad.

Dessa blad är väldigt lätta att byta själv och de nödvändiga skruvarna levereras med varje set. Genom att byta alla delar samtidigt ger klipparen det bästa möjliga resultatet.

Underhåll av dina robotgräsklippare gör att ditt gräs hålls i optimalt skick. Detta förhindras genom regelbundna byten robotblad, så att gräset inte ansas mäts ojämnt och att gräset fortsätter växa vackert. Maskinen håller också längre om bladen ersätts med viss regelbundenhet. I vårt utbud har vi som standard stålblad samt specialblad med extra titanbeläggning. Dessa blad med extra titanbeläggning över de skarpa kanterna håller i upp till tre månader. Att köpa i bulk kan innebära stora besparingar på kostnader. Vi har set med uppsättningar från 3 knivar till set med 90 knivar. Letar du efter en större uppsättning? Kontakta oss gärna och vi kommer att se till att din beställning är skräddarsydd för ditt hem på nolltid.