skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Yardforce SA500ECO

Alla blad för Yardforce SA500ECO robotgräsklippare finns nedan. Denna robotgräsklippare har tre blad som måste bytas ut varannan till var tredje månad för att bibehålla utmärkta klippresultat.

Dessutom är det med bra, vassa knivar en mycket mindre chans att de bryts loss delar och du får ojämna delar eller uppskjutande grässtrån. Dessa blad är väldigt lätta att ersätta själv och de nödvändiga skruvarna levereras med varje set. Genom att byta alla delar samtidigt ger klipparen det bästa möjliga resultatet.

Vårt sortiment består av både 100 % stålblad och titanblad. För att undvika att bitar på knivarna bryts loss rekommenderar vi att knivarna byts ut varannan till var tredje månad. Vårt sortiment innehåller set med olika antal så att du kan beställa för en hel klippningssäsong direkt. De minsta uppsättningarna i vårt utbud är om tre blad, inklusive tillhörande skruvar. Våra största standarduppsättningar innehåller 90 blad med tillhörande skruvar. Om du letar efter en större uppsättning eller ett specifikt antal, vänligen kontakta oss.