skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Yardforce SA600H robotgräsklippare knivar

Alla blad för Yardforce SA600H robotgräsklippare finns nedan. Denna robotgräsklippare har tre blad som måste bytas ut varannan till var tredje månad för att bibehålla utmärkta klippresultat.

Dessutom är det med bra, vassa knivar en mycket mindre chans att de bryts loss delar och du får ojämna delar eller uppskjutande grässtrån. Dessa blad är väldigt lätta att ersätta själv och de nödvändiga skruvarna levereras med varje set. Genom att byta alla delar samtidigt ger klipparen det bästa möjliga resultatet.

Lyckligtvis är det väldigt enkelt att byta ut dessa blad på robotgräsklippare själv. De rätta skruvarna ingår i de uppsättningar vi levererar. Även dessa måste bytas ut samtidigt med knivarna så att de inte släpper under en klippsession. Om dessa blad stöter på ett hinder, såsom en golfboll, tennisboll eller liknande viker sig bladen lätt. Detta förhindrar att knivarna bryts av. I vårt sortiment har vi både stålblad och blad med titanbeläggning. Vi har också olika storlekar i vårt sortiment. Genom att köpa en större mängd sparar du på kostnader. Satserna börjar på 3 stycken blad, inklusive skruvarna. Om du är intresserad av bulk och en större som inte finns på den här sidan, kontakta oss så arbetar tillsammans fram en lösning för dig.