skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Yardforce SA800PRO

Dessa blad är lämpliga för robotgräsklipparen Yardforce SA800PRO. Denna robotgräsklippare använder tre knivar som måste bytas ut samtidigt tillsammans med de medföljande skruvarna. Lyckligtvis är det väldigt lätt att byta blad på robotgräsklipparen själv. Genom att byta ut dessa blad i tid kommer du att förhindra att delar av knivarna bryts.

Vi erbjuder även Yardforce knivar av solitt stål eller titan. Stålbladet varar i genomsnitt 2 månader och är något billigare än titanbladet. Titanbladen håller sig skarpa längre och är tåligare än stålklingorna. Titanbladen håller i genomsnitt 3 månader innan de behöver bytas ut.

Vårt sortiment består av både 100 % stålblad och titanblad. För att undvika att bitar på knivarna bryts loss rekommenderar vi att knivarna byts ut varannan till var tredje månad. Vårt sortiment innehåller set med olika antal så att du kan beställa för en hel klippningssäsong direkt. De minsta uppsättningarna i vårt utbud är om tre blad, inklusive tillhörande skruvar. Våra största standarduppsättningar innehåller 90 blad med tillhörande skruvar. Om du letar efter en större uppsättning eller ett specifikt antal, vänligen kontakta oss.