skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Yardforce SC600ECO

Dessa blad är lämpliga för robotgräsklipparen Yardforce SC600ECO. Denna robotgräsklippare använder tre knivar som måste bytas ut samtidigt tillsammans med de medföljande skruvarna. Lyckligtvis är det väldigt lätt att byta blad på robotgräsklipparen själv. Genom att byta ut dessa blad i tid kommer du att förhindra att delar av knivarna bryts.

Vi erbjuder även Yardforce knivar av solitt stål eller titan. Stålbladet varar i genomsnitt 2 månader och är något billigare än titanbladet. Titanbladen håller sig skarpa längre och är tåligare än stålklingorna. Titanbladen håller i genomsnitt 3 månader innan de behöver bytas ut.

Lyckligtvis är det väldigt enkelt att byta ut dessa blad på robotgräsklippare själv. De rätta skruvarna ingår i de uppsättningar vi levererar. Även dessa måste bytas ut samtidigt med knivarna så att de inte släpper under en klippsession. Om dessa blad stöter på ett hinder, såsom en golfboll, tennisboll eller liknande viker sig bladen lätt. Detta förhindrar att knivarna bryts av. I vårt sortiment har vi både stålblad och blad med titanbeläggning. Vi har också olika storlekar i vårt sortiment. Genom att köpa en större mängd sparar du på kostnader. Satserna börjar på 3 stycken blad, inklusive skruvarna. Om du är intresserad av bulk och en större som inte finns på den här sidan, kontakta oss så arbetar tillsammans fram en lösning för dig.