skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Fri Frakt till SWE
  • Brett utbud av knivar
  • Högsta kvalitet knivar
  • Chattservice

Sekretesspolicy

Allmänt
Robotgrasklippare-knivar.se respekterar integriteten för alla användare av webbplatsen och ser till att alla dina personuppgifter behandlas konfidentiellt. Robotgrasklippare-knivar.se samlar bara in de personuppgifter som krävs för att leverera beställningen till köparen samt för att skicka erbjudanden och nyhetsbrev. Denna sekretesspolicy förklarar exakt vilken data som behandlas, vad som görs med dina uppgifter och vilka rättigheter du har.

Personuppgifter
Robotgrasklippare-knivar.se behandlar endast köparens data i enlighet med sekretesspolicyn. Robotgrasklippare-knivar.se följer gällande sekretessregler och lagstiftning.

Uppgifter
Data som behandlas av Robotgrasklippare-knivar.se består av två kategorier. Å ena sidan är det här information som du anger själv på skärmen om du beställer via webbplatsen. Den här informationen gäller din identitet (t.ex. namn, adress, e-post, etc.) och data relaterade till den betalningsmetod som du valt. Å andra sidan är det s.k. cookies. Artikelnummer samt annat här. Denna cookie information är tillfälligt lagrad på din dator.

Ändamål
Syftet med att bearbeta data är:
Bearbetar din order, betalning och leverans till rätt adress samt information eller nyhetsbulletiner. Personuppgifterna behandlas endast för ovan angivna mål. E-postadresser används för kommunikation mellan Robotgrasklippare-knivar.se och kunden.

Tillhandahållande till tredjepart
Robotgrasklippare-knivar.se lämnar dina uppgifter endast till den anlitade transportören eller leverantören för att leverera din beställning enligt beställningsformulärets angivna leveransadress. Om det är nödvändigt att lämna personuppgifter till tredjepart enligt vissa skyldigheter som Robotgrasklippare-knivar.se åtar sig på uppdrag av eller till gagn för användaren, är användaren alltid ombedd att uttryckligen ge tillåtelse att tillhandahålla personuppgifter för det specifika ändamålet.

Dina rättigheter
Du kan alltid fråga Robotgrasklippare-knivar.se vilka uppgifter som behandlas om dig. Du kan skicka e-post för detta. Du kan också fråga Robotgrasklippare-knivar.se om att göra korrigeringar, tillägg eller andra ändringar via e-post som Robotgrasklippare-knivar.se behandlar så fort som möjligt. Sändningsinformation sker endast om du har angett din e-postadress.
Information om Robotgrasklippare-knivar.se sekretesspolicy

För alla andra frågor som du kanske har om Robotgrasklippare-knivar.se integritetspolicy kan du skicka e-post till info@robotmaaier-mesjes.nl.