Begränsningskabel för Husqvarna - 150 meter

Begränsningskabel för Husqvarna - 150 meter

Finns i lager - skickas samma arbetsdag!

150 meter begränsningskabel till robotgräsklippare för robotgräsklippare från Husqvarna.
Planerar du att bygga ut trädgården? Ska du flytta och ta med dig Automower och därför behöver skapa nya ytor? Eller har din kabel blivit skadad? Med Husqvarna begränsningskabel kan du ersätta en trasig kabelbit, enkelt förlänga klippzonen eller skapa en ny klippzon när den medföljande kabeln inte är tillräckligt lång.

Minimera gnagskador med vår fiskoljefria begränsningskabel och förhindra dessutom slitage tack vare dess UV- och fuktresistenta beläggning.

Radera

Fri frakt på alla beställningar i NL

  • Beställd före 16:00 = skickas idag
  • Utmärkt kundservice för all hjälp efteråt.

Webbutikens kvalitetsstämpel

Beskrivning

Begränsningskabel för Husqvarna 150 meter

Automowers Husqvarna använder också begränsningskabel för att markera klippområdet där robotgräsklipparen får klippa. Med begränsningskabel för Husqvarna 150 meter kan du enkelt förlänga den befintliga kabeln eller justera de befintliga klippområdena.

Fiskoljefri begränsningskabel med UV- och fuktbeständig beläggning

När kablar innehåller fiskolja drar de till sig skadedjur. Vi rekommenderar därför att du använder en kabel som är fri från fiskolja. Det är också viktigt att begränsningskabel har en UV- och fuktbeständig beläggning. Om en kabel inte har en UV- och fuktbeständig beläggning kommer den att torka ut med tiden. Därmed torkar isoleringen ut och begränsningskabeln blir så småningom permanent skadad. Detta leder till att din begränsningskabel slutar fungera med tiden, vilket resulterar i signalförlust. Våra begränsningskablar är därför fria från fiskolja och har en UV- och fuktbeständig beläggning.

Justering av skärområdet med extra begränsningskabel

Planerar du att göra om din trädgård och därför behöver klippytorna göras om eller justeras? Eller vill du göra några mindre justeringar av klippytan? Då kan du enkelt göra dessa justeringar med ny kabel och skarvklämmor. Du klipper av den gamla kabeln för att skapa den nya delen och kopplar ihop den gamla och den nya kabeln med hjälp av signalkabelhållare. Är 150 meter kabel fortfarande för lite eller för mycket? Vi säljer även rullar på 100 meter, 250 meter och 500 meter.

Byte av skadad kabel

Det är också möjligt att din nuvarande begränsningskabel har blivit skadad och behöver bytas ut. Då behöver du bara byta ut en del av kabeln mot ny kabel, som du ansluter med signalkabelhållare. För att fästa kabeln i gräsmattan använder du markpålar. Dessa är ett slags pinnar som ser till att kabeln stannar på plats och inte kan röra sig. Du kan enkelt beställa dessa skarvklämmor och markpinnar som ett extra tillval till begränsningskabeln.

Ytterligare information

Tjocklek

2,7 mm

Lämplig för

Husqvarna

Längd

150 meter