Bosch Robotgräsklippare knivar Indego 10 C

Knivarna nedan är avsedda för Bosch Indego 10 C. Denna robotgräsklippare använder 3 knivar som alla måste bytas ut samtidigt för en optimalt klippt gräsmatta. De knivar vi levererar är lämpliga för både privat och professionell användning.

Vårt sortiment omfattar både stål- och titanbelagda knivar. Även om Bosch Indego 10 C inte längre levereras, fortsätter vi att tillhandahålla knivarna för denna produkt, så att du kan fortsätta klippa oavbrutet. Robotgräsklipparen Indego 10 C använder ständigt 3 knivar, som du måste byta ut var 2-3:e månad. Lyckligtvis är det mycket enkelt att byta ut knivarna själv. Dessutom levererar vi de nödvändiga bultarna med varje set knivar.

Visa filter

Visar alla 8 resultat

Knivar av stål och titanbelagda knivar

I vår kollektion har vi både knivar tillverkade av 100% stål och titanbelagda knivar. Fördelen med knivar med denna beläggning är att de är robustare och håller längre. Detta minskar risken för att bladen går sönder och hamnar på gräset. Detta är naturligtvis viktigt eftersom Bosch Indego 10 C är en populär trädgårdsklippare.