Robotgräsklippare knivar för Central Park

Central Park Robotgräsklipparens knivar finns i olika utföranden. Det finns t.ex. stål- och titanbelagda knivar. De titanbelagda bladen håller i genomsnitt längre. Dessutom finns bladen i olika antal. Bladen byts alltid ut tre och tre eftersom klippblocket använder tre knivar samtidigt. För bästa klippresultat, byt ut knivarna var 2:a till 3:e månad. Central Park robotgräsklippare säljs i stor utsträckning på byggvaruhus. Tänk Praxis och Brico.

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Välj din typ av robotgräsklippare här:

Central Park byte av knivar på robotgräsklippare

De flesta robotgräsklippare använder ett trebladssystem. Det innebär att tre knivar används samtidigt för att klippa gräset. Det är därför viktigt att alltid byta ut dessa tre knivar samtidigt. Om knivarna slits för mycket kan de gå sönder och vassa delar av knivarna kan hamna i gräsmattan. Bladen är lätta att byta ut själv med en skruvmejsel. Bruksanvisningen till din robotgräsklippare förklarar exakt hur du gör.

Knivar av stål och titanbelagda knivar

Både stål- och titanbelagda knivar finns tillgängliga. Stålbladen är 0,6 mm tjocka och tillverkade av stål. De håller i genomsnitt i två månader innan de behöver bytas ut. De titanbelagda bladen är också 0,6 mm tjocka men är också titanbelagda, vilket gör att de håller i genomsnitt tre månader. Alla knivar är slipade på båda sidor.

Knivar beställda idag, levererade imorgon

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Därför gör vi vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Våra knivsatser innehåller därför de nödvändiga skruvarna. Så du behöver inte oroa dig för det. Dessutom ser vi till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag kommer den att vara vid din dörr redan nästa arbetsdag. Vi skickar bladen via standardpost. Så du behöver inte vänta på din beställning.