Begränsande kabel för Garden feelings

Begränsningskabeln till Garden feelings finns i längder om 100 meter, 150 meter, 250 meter och 500 meter. Två olika typer av tråd finns att tillgå. Normal begränsningskabel är 2,7 mm tjock och är standardkabeln. Extra stark begränsningskabel är 3,4 mm tjock, har mindre signalförlust och är kraftigare. Du kan också beställa signalkabelhållare och signalkabelhållare för att säkra och ansluta kabeln från oss.

Minimera gnagskador med vår fiskoljefria begränsningskabel och förhindra dessutom slitage tack vare dess UV- och fuktresistenta beläggning.

Visa filter

Visar alla 14 resultat

Visa filter

Visar alla 14 resultat

Se alla installations- och reparationssatser här:

Begränsningskabel för Garden Feelings

Begränsningskabel för Garden feelings används för att skapa klippområdet för denna robotgräsklippare från Aldi. Den kallas även begränsningskabel eller begränsningskabel. Ska du utöka ett befintligt område? Skapa nya öar för att utesluta från klippområdet? Då kan du göra det med begränsningskabel för Garden feelings.

Fiskoljefri begränsningskabel med UV- och fuktbeständig beläggning

När kablar innehåller fiskolja drar de till sig skadedjur. Vi rekommenderar därför att du använder en kabel som är fri från fiskolja. Det är också viktigt att begränsningskabel har en UV- och fuktbeständig beläggning. Om en kabel inte har en UV- och fuktbeständig beläggning kommer den att torka ut med tiden. Därmed torkar isoleringen ut och begränsningskabeln blir så småningom permanent skadad. Detta leder till att din begränsningskabel slutar fungera med tiden, vilket resulterar i signalförlust. Våra begränsningskablar är därför fria från fiskolja och har en UV- och fuktbeständig beläggning.

Vad är begränsningskabel?

En begränsningskabel är en kabel genom vilken en signal skickas från robotgräsklipparens laddningsstation. Denna signal fångas upp av robotgräsklipparen. Den talar om för robotgräsklipparen att den har nått klippgränsen och kommer att klippa i en annan riktning.

Installation av begränsningskabel

Begränsningskabeln kan läggas på flera olika sätt. För att vara säker bör du läsa bruksanvisningen till din robotgräsklippare för att se hur detta fungerar för just din robotgräsklippare. Vanligtvis handlar det om följande metoder: Kabeln kan grävas ned, vanligtvis behöver kabeln vara cirka 5-10 centimeter djup. Detta förhindrar att du skadar kabeln snabbt. I de flesta fall läggs tråden på gräsmattan och säkras med markpålar. Det är speciella krokar som fungerar på samma sätt som tältpinnar. De fäster tråden i marken. Du behöver en påle var femtionde centimeter; du kan behöva fler i böjar för att hålla böjen snygg och spänd.

Ytterligare förnödenheter

- Kabelanslutningsdon Dessa är avsedda att ansluta den gamla begränsningskabeln till den nya kabeln. Kabelanslutningsdon kallas även för kopplingsdon, anslutningsklämmor, kontaktdon eller trådanslutningsdon - Signalkabelhållare Signalkabelhållare används för att fästa kantlinan i marken. Vanligtvis säkrar du kabeln med 1 sprint per meter, beroende på situationen. Se bruksanvisningen till din robotgräsklippare för att vara säker. Ledarsprintar kallas även för pinnar, häftklamrar eller jordpluggar.