Worx Landroid WG796E.1 robotgräsklippare knivar

Nedan hittar du hela vårt sortiment av knivar för robotgräsklipparen Worx Landroid WG796E.1. Denna robotgräsklippare använder 3 av samma knivar, som alla bör bytas ut samtidigt för optimala resultat. Så vi rekommenderar att du gör detta varannan till var tredje månad, så att knivarna inte går sönder och hamnar på gräset.

Dessutom erbjuder vi Worx Landroid-knivar tillverkade av massivt stål och titan. Stålklingorna håller i genomsnitt 2 månader och är något billigare än titanklingorna. Robotgräsklipparknivarna i titan håller skärpan längre och är robustare än stålknivarna. Titanbladen håller därför i genomsnitt 3 månader innan de behöver bytas ut.

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Visa filter

Visar alla 15 resultat

Worx Landroid WG796E.1 robotgräsklippare knivar

Att byta ut alla robotgräsklipparens knivar i tid innebär dessutom att gräsmattan klipps jämnt och att inga grästuvor sticker ut. Lyckligtvis är det mycket enkelt att byta ut knivarna på en robotgräsklippare själv. Allt du behöver för detta är en ny knivsats, inklusive nya skruvar och en skruvmejsel. Var och en av våra uppsättningar innehåller det antal skruvar som behövs. I vår kollektion har vi standardstålblad och specialstålblad med en extra titanbeläggning. De speciella bladen med extra titanbeläggning håller i upp till 3 månader. Vi har ett stort urval av Worx Landroid WG796E.1 robotgräsklippare knivar. Våra uppsättningar börjar med kompletta paket med 3 knivar upp till vår största standarduppsättning med 30 knivar. Men är du ute efter större bulk, vänligen kontakta oss.