Robotgräsklippare knivar för Mowox

Robotgräsklipparna från Mowox använder 3 roterande knivar. Detta innebär att det finns 3 knivar anslutna till klippblocket. De 3 knivarna ser till att gräsmattan klipps snyggt och jämnt. Du får optimala klippresultat när robotgräsklipparens knivar från Mowox håller skärpan. Robotgräsklipparens knivar slits snabbare när de kommer i kontakt med kvistar och stenar i gräsmattan. Du kan enkelt byta ut robotgräsklipparens knivar själv när de är utslitna.

Visa filter

Resultat 1-24 av 32 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 32 resultat visas

Välj din typ av robotgräsklippare här:

Det optimala skärresultatet

För att bibehålla ett optimalt klippresultat krävs viss uppmärksamhet på din gräsmatta och robotgräsklippare. Robotgräsklipparens knivar från Mowox slits ut snabbare om de kommer i kontakt med hinder i trädgården. Ta därför bort alla kvistar, stenar och andra små föremål från gräsmattan. Detta förhindrar att knivarna slits ut snabbare. Det är också lämpligt att kontrollera robotgräsklipparen från Mowox varje månad. Efter en månad med frekvent klippning samlas gräsklipp och smuts under robotgräsklipparen. Detta gör att robotgräsklipparen slutar klippa ordentligt. Avlägsna gräsrester under robotgräsklipparen vid en månatlig kontroll för att få en välklippt gräsmatta. Se till att du alltid stänger av robotgräsklipparen först enligt anvisningarna i bruksanvisningen.

Finns det några andra knivar tillgängliga för robotgräsklipparen Mowox?

Det finns 2 typer av robotgräsklippare knivar för Mowox. Den första är robotgräsklippare knivar av stål som håller i genomsnitt 2 månader. Den andra är robotgräsklippare knivar med en titanbeläggning. Dessa är något starkare och håller i ungefär upp till 3 månader. Du kan köpa dessa robotgräsklippare knivar i uppsättningar om 3 till så många som 90 knivar.

Knivar beställda idag, levererade imorgon

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Därför gör vi vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Våra knivsatser innehåller därför de nödvändiga skruvarna. Så du behöver inte oroa dig för det. Dessutom ser vi till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag kommer den att vara vid din dörr redan nästa arbetsdag. Vi skickar bladen via standardpost. Så du behöver inte vänta på din beställning.