Robomow TC-modeller knivar

TC-modellerna från Robomow har ett enda skärblad som sträcker sig ut i tre punkter med skärande eggar. Alla lämpliga klingor för Robomow TC-modeller listas i sortimentet nedan.

Bladet till Robomow TC-modellerna är enkelt att byta ut själv. När det gamla bladet är trubbigt eller trasigt är det dags att byta ut det.

Visa filter

Visa alla 2 resultat

Visa filter

Visa alla 2 resultat

Olika uppsättningar knivar

Det finns två olika set tillgängliga för TC-modellerna av knivar. Det finns en set om ett knivar, så att du omedelbart kan byta ut ett knivar. Men det finns också en set om två knivar. Det innebär att du alltid har ett knivar att byta ut och ett knivar som reserv.

Säkert byte av klinga

Byte av klinga på Robomow TC är enkelt att göra själv. Se till att du alltid stänger av Robomow helt före service. Ta sedan först bort säkerhetsskyddet enligt anvisningarna i bruksanvisningen. Byt sedan ut bladet med hjälp av Robotool och insexnyckel.

Lämplig för:

- Robomow TC 150 - Robomow TC 300 - Robomow TC 500

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Det är därför vi gör vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi ser till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag så kommer den hem till dig redan nästa arbetsdag.