Husqvarna Knivar för robotgräsklippare Automower 420

Alla knivar nedan är lämpliga för robotgräsklipparen Husqvarna Automower 420. Denna modell har tre knivar som behöver bytas ut var 2-3:e månad. Detta är viktigt eftersom knivarna då är mindre benägna att gå sönder. Så de kommer då inte att hamna på din gräsmatta lätt.

Dessutom erbjuder vi Husqvarna knivar tillverkade av massivt stål och titan. Stålklingorna håller i genomsnitt 2 månader och är något billigare än titanklingorna. Robotgräsklipparknivarna i titan håller skärpan längre och är robustare än stålknivarna. Titanbladen håller därför i genomsnitt 3 månader innan de behöver bytas ut.

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Visa filter

Resultat 1-24 av 27 resultat visas

Husqvarna Knivar för robotgräsklippare Automower 420

Dessutom innebär regelbunden förnyelse av dina Husqvarna Automower 420 robotgräsklippare knivar. Eftersom det håller resultatet av en klippning optimal. Genom att underhålla och regelbundet förnya knivarna undviker du utstickande grässtrån och ojämnt klippta delar av din gräsmatta. I vårt sortiment har vi uppsättningar i olika storlekar så att du kan spara på kostnaderna. Genom att köpa större kan du minska kostnaderna. För att möta dina behov så mycket som möjligt har vi i vårt sortiment robotgräsklippare knivar från 3 till större uppsättningar på 30. Men om du letar efter ett specifikt antal eller bara större uppsättningar, tveka inte att kontakta oss. Dessutom har vi både knivar helt i stål och knivar i titanbelagt stål i vårt sortiment. Specialknivarna med titanbeläggning håller i upp till tre månader.