Robomow RX-modeller knivar

Alla Robomow RX-modeller knivar som är lämpliga listas nedan. RX-modeller från Robomow använder ett avlångt knivar med skäreggar i vardera änden. Vi rekommenderar att bladet byts ut minst en gång per år.

Visa filter

Visa alla 2 resultat

Visa filter

Visa alla 2 resultat

Byte av knivar för Robomow RX-modeller

Bladet på RX-modellerna från Robomow är snabbt och enkelt att byta själv. Byt ut bladet minst en gång per år genom att lossa säkerhetsnyckeln och stänga av robotgräsklipparen. Du kan sedan vända på klipparen och ta bort det gamla bladet med hjälp av Robotool och en insexnyckel. När du sätter i det nya bladet ska du se till att dra åt skruvarna ordentligt.

Slipa ett robotgräsklippare knivar

Det är inte rekommenderat att slipa knivarna på robotgräsklippare. När du slipar knivarna blir de slöa snabbare och risken för att de går sönder ökar. Dessutom blir bladet obalanserat när du slipar det. Detta förhindrar att det klipper ordentligt och jämnt och kan orsaka skador.

Lämplig för:

- Robomow RX 50 Pro S - Robomow RX 50 u - Robomow RX 20 Pro - Robomow RX 20 u - Robomow RX 12 u

Tanken bakom en robotgräsklippare var att göra det så enkelt som möjligt. Det är därför vi gör vårt yttersta för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi ser till att om du beställer din produkt före klockan fyra idag så kommer den hem till dig redan nästa arbetsdag.